Pretraži ovaj blog

srijeda, 2. prosinca 2015.

Avon - Molten Metal - Graphite

S obzirom na moju veliku ljubav prema sand lakovima, kada sam vidjela Avonove Molten Metal lakove bilo je samo pitanje vremena kada će postati moji. Nije bilo jednostavno jer nisam poznavala nikoga tko se bavi prodajom Avona pa sam prvo morala pronaći Avon lady u svojoj blizini. Kad sam je napokon pronašla, odmah sam naručila 3 nijanse koje su mi se najviše svidjele, a zatim je uslijedilo čekanje da stignu. Kad su nakon nešto više od dva tjedna konačno stigli, mojoj sreći nije bilo kraja i naravno, čim sam došla s posla skinula sam svoju frišku pernatu manikuru od večeri prije i krenula s isprobavanjem.
Prvo sam odlučila isprobati nijansu koja me najviše privukla, a to je GRAPHITE (osim nje, uzela sam još TITANIUM i COPPER, no o njima neki drugi put, možda):

Najtamniji od svih u ovoj kolekciji, prekrasan mix tamno smeđe i sive, ovisno pod kojim svjetlom se gleda, prepun sitnog glitera, jako je teško uhvatiti na slici svu divotu ovoga laka

Slikano s blicom:


Slikano bez blica:


Uživo je nijansa nešto između ove dvije slike što ja, nažalost, uz sav trud nikako nisam mogla uhvatiti.
Boja laka je predivna, tekstura mu je lagano hrapava, lijepo se presijava i šljašti, ali... trajnost mu je nikakva :(
Nalakirala sam ga navečer i već sljedeću večer lak se doslovno počeo ljuštiti s noktiju. Nisam stavljala bazu niti nadlak jer ih obično kod nijednog hrapavca ne stavljam, ali ovo mi se još nije dogodilo s niti jednim lakom :(
Evo jedne ružne slike da vidite o čemu pričam, ljušti se na vrhovima i sa strane:


Sljedeći put ću probati staviti bazu da vidim pomaže li. Nažalost, bez obzira na svu ljepotu ovoga laka, mislim da ga neću prečesto nositi jer volim imati koliku toliku sigurnost da mi se lak neće skrhati istog trena kada izađem iz kuće :(
Sigurno ću u budućnosti isprobati i ostale dvije nijanse koje imam, da vidim hoće li biti više sreće s njima, ali trenutno sam malo razočarana pa će to pričekati neko vrijeme.
Da li je netko pronašao način kako tome doskočiti ili se jednostavno treba pomiriti s tim da je to takav lak i nositi ga samo u posebnim prilikama?


2 komentara:

  1. Šteta za trajnost, Graphite mi je fkt prekrasan, možda čak i najljepši od tih metalaca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno je prekrasan, ali se ljusti s noktiju da to nije normalno :( Sva sreca pa se ne skida tesko (uz pomoc folije). I meni je on najljepsi ;)

      Izbriši