Pretraži ovaj blog

petak, 3. rujna 2010.

Recenzija: Afrodita Aroma gel za odstranjivanje kožice

Odmah na početku moram reći da je ovo prvi proizvod te vrste koji sam probala pa možda nisam mjerodavna za ocjenjivanje jer ga nemam s čime usporediti, ali voljela bih podijeliti svoje mišljenje o ovom proizvodu.
Radi se o Afroditinom Aroma gelu za odstranjivanje kožice oko noktiju




Iako se spremam naručiti Nfu Oh Cuticle Remover koji su svi jako nahvalili, kupila sam Afroditin gel jer ne mogu dočekati da mu Nfu Oh stigne, a kožica mi je u groznom stanju. Prvo sam htjela Mavala Cuticle Remover jer je dobro ocijenjen, ali nisam ga mogla naći. Onda sam mislila kupiti Trind Cuticle Remover, ali za njega nisam pronašla nikakve recenzije, a prilično je skup (oko 90 kn) pa sam odustala. Na kraju sam uzela Afroditu čija je cijena 26,90 kn i ugodno sam se iznenadila :)

Ovaj gel se nalazi u bočici nalik na bočicu farbe za kosu i u kutijici se dobije jedan štapić od narančine kore :)
Gel je proziran i meni nema nikakav poseban miris. Prvo je potrebno skinuti stari lak pa sam to učinila, nakon toga sam kratko namočila nokte u posudicu s vodom u koju sam nalila par kapi Akzent Direct ulja za njegu kožice, a zatim nanijela ovaj gel. Prvo sam nanijela gel samo na jednu ruku i pričekala oko 1-2 minute (na pakiranju piše 2 minute). Ne treba pretjerivati s količinom gela jer će vam se početi slijevati niz prste. Zatim sam sa priloženim štapićem potiskivala kožicu i lagano kružila štapićem ispod nje. Nakon toga sam dobro oprala ruke i iščetkala nokte sa starom četkicom za zube. Naravno slijedi ista procedura na drugoj ruci :). Iako na uputstvu piše da se nakon upotrebe u kožicu oko noktiju i u nokat utrlja Afroditina Aroma krema za jačanje noktiju, kremu nisam kupila, a u kožicu sam utrljala Lushev Lemony Flutter. Kožica je nakon toga izgledala fino potisnuta i urednija nego što je bila, tako da mislim da je ovaj proizvod solidno obavio svoju zadaću.
Kada naručim i dobijem Nfu Oh (od njega očekujem čudo :)) moći ću procijeniti da li ovaj gel stvarno valja, ali za sada mislim da je za ovu cijenu ovaj gel i više nego OK. I još nešto u vezi cijene što nije zanemarivo je to da u Kozmu ovaj proizvod košta 29,90 kn, a u Bipi 26,90 kn. U DM ga nisam vidjela.

Moja ocjena je 4/5

Ako ste probali Afroditin gel i neki drugi odstranjivač kožice, bila bih vam zahvalna da ih usporedite :)

4 komentara:

  1. imam catrice cuticle softener i nisam baš zadovoljna s njim

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni ovo Akzent Direct ulje za njegu kožice baš lijepo omekša kožicu, ali ono nije za odstranjivanje. Ako ti treba samo za omekšavanje, možda da probaš s njim :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme super da sam vidjela ovaj post, tražila sam ovo i nisam nigdje vidjela za kupit. U DM-u nisam našla, Kozmo mi nije blizu pa tamo rijetko idem, znači u Bipu moram.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Lalica, imaš ga i u Douglasu ako ga imaš u blizini, a možda i u Irisu :)

    OdgovoriIzbriši