Pretraži ovaj blog

četvrtak, 25. veljače 2016.

Recenzija - Issa krema za ruke

Danas vam donosim kratku recenziju o kremi za ruke Issa


Radi se o hranjivoj i zaštitnoj kremi za ruke s bademovim uljem (kao što možete pročitati na slici) zagrebačkog proizvođača kozmetike Milla.
Davnih dana koristila sam ovu kremu i sjećam se da mi je bila jako dobra no kako je ne viđam po trgovinama potpuno sam zaboravila na nju i okrenula se dostupnijim kremama.
Nedavno sam prolazila kraj trgovine Milla u zagrebačkoj Malešnici i odlučila pogledati proizvodi li se još uvijek. Bilo mi je drago vidjeti da još uvijek postoji :)
Dostupna je u tri veličine: 75 ml (12 kuna), 100 ml (15 kuna) i 200 ml (oko 20 kuna)
Ja sam odabrala ovu od 100 ml jer sam prije imala onu od 200 ml i sjećam se da mi je to pakiranje bilo pomalo nezgrapno.

Miris i tekstura:
Teško mi je riječima opisivati mirise, a mirisi su i tako subjektivna stvar. Miris je mrvicu jači, ali nije neugodan i ne zadržava se dugo pa mi ne smeta.
Krema je bijele boje, malo gušće teksture i lako se razmazuje






Što kaže proizvođač i sastojci kreme:


Moje mišljenje:
Krema mi se sviđa, prilično je masna, ali se relativno brzo upija i ostavlja lagani zaštitni sloj. Nakon mazanja, ruke duže vrijeme ostaju nahranjene i baršunaste. Nisam sigurna hoće li mi odgovarati za ljeto, ali za hladne dane je izvrsna. Iako ova zima nije pretjerano hladna, centralno grijanje čini svoje, a i trenutno sam u fazi svakodnevnog lakiranja noktiju, što onda neminovno povlači za sobom i svakodnevnu upotrebu acetona tj. skidača laka, pa mi ruke i kožica oko noktiju nisu baš u najboljem stanju. Moram ih mazuckati svako malo, potrebno mi je nešto masno, ali bez onog neugodnog ljepljivog osjećaja i to sam pronašla u ovoj kremici.
Koje biste vi kreme za ruke preporučili i jeste li probali Issa kremu?








Broj komentara: 9:

  1. Prvi put čujem za ovu kremu. Ne zvuči uopće loše, a nije ni skupa :) Ja najčešće koristim Baleinu kremu od kamilice i ona mi je nekak najdraža od svih kaj sam probala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako je dobra, ali uopce ne znam ima li je jos gdje za kupiti osim u njihovom ducancicu. Hvala za preporuku za Baleu od kamilice, svakako cu je isprobati jer iako sam probala par krema od Balee, ovu od kamilice jos nisam ;)

      Izbriši
  2. Dali se moze naruciti krema da dode na kucnu adresu

    OdgovoriIzbriši
  3. I mene zanima,di kupit i dali moze se narucit... Krema je predobra,mirisna.. nekad je bila u Ktc trgovinama,sad vise nema 😣😣😣.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krema je odlična. Samo je nema u prodaji

    OdgovoriIzbriši
  5. Najbolja krema al je nema nigdje za kupit više

    OdgovoriIzbriši
  6. Krema se naruči direkt iz tvornice

    OdgovoriIzbriši