Pretraži ovaj blog

srijeda, 17. veljače 2016.

Born Pretty BP-L020 (opet) + Golden Rose Magnetic 104

Prije dosta godina, kada je izašao Essence magnetni lak, oduševljeno sam ga kupila, odmah isprobala i gadno se razočarala. Nije bilo apsolutno nikakvog efekta i više nisam imala želju probavati magnetne lakove.
U posljednje vrijeme stalno nailazim na manikure s Masura magnetnim lakovima i divim se njihovoj ljepoti :)
Vidjela sam da postoje Golden Rose Magnetic lakovi, kojih ima za kupiti kod nas, i prema recenzijama su se činili OK pa sam ih odlučila isprobati. U Golden Rose dućanu u košarici s 50% popusta nalazilo se nekoliko Magnetic lakova, uzela sam jedine dvije boje koje su bile na raspolaganju, zelenu i plavu, jednu sa zvjezdastim (104) i jednu sa prugastim (02) magnetom po 17,50 kuna.
Danas vam predstavljam zelenka kojim sam oduševljena:


Nisam željela klasičan zvjezdasti uzorak pa sam se malo poigrala prema uputstvima za Masura magnetne lakove. Preko Essie Licorice crnog laka nanijela sam sloj GR Magnetica uz par vodoravnih poteza četkicom, a zatim mirno držala magnet desetak sekundi (probala sam kao što piše na Masurinim uputstvima pomicati magnet, ali to nije bilo uspješno). Jako mi se sviđa kako je ispalo :)


Nosila sam ga jedan dan samog, a onda odlučila pečatirati. Ponovo sam posegnula za čipkom sa Born Pretty BP-L020 pločice, koja će mi, već vidim, često biti u upotrebi :)


Oduševljena sam efektom i molim vas za preporuke dobrih magnetnih lakova :)
Nadam se da se i vama sviđa!



Broj komentara: 7:

  1. Mnogo mi se dopada ovaj magnetni lak. Super si uklopila taj cipkasti motiv. :) Ja sam imala jedan magnetni GR ali se posle par godina toliko raslojio na faze i nije bilo sanse da se promucka pa sam ga bacila. I ja patim za Masura lakovima. Ne znam da li pratis the Polishaholic na Instagramu? Ona je dosta pisala o tome. Ima da se kupi jaci magnet - neodijumski. Nikako da ga kupim. Kaze da Masura ima takav magnet koji je dosta jaci od ovih obicnih i zato pravi tako dobar efekat. Moracu ga nabaviti uskoro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno hvala! Baš mi je žao što su tako loši GR magnetni, a ništa, dok traju treba ih iskoristiti :) Ne pratim the Polishaholic, baš ću pogledati, hvala na informaciji, a za ovo što kažeš za magnete sam vidjela kod the Swatchaholic na Instagramu, ona je isto pisala o tim neodimijskim magnetima. Gledala sam malo po ebayu, možda ga se odlučim nabaviti za probu.

      Izbriši
  2. I've never had a magnetic Golden Rose before. Without the stamping it looks galaxy-like and I like it with the stamping too. I'm a new follower by the way :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you :) This is my first Golden Rose Magnetic (and first magnetic polish that actually work after major fail from Essence magnetic polish) and I really like it :) You should try it because price is really great and it works ;)

      Izbriši
  3. OMG I love the magnetic effect under the lace stamping!! Plus lately I am obsessed by the black and green combo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, I just started to discover beauty of magnetic polishes ;) Black and green look amazing together :)

      Izbriši
  4. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Připojte se k úspěchu - Spojte se s více než 4 miliony investorů a obchodníků ze 170 zemí

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdgovoriIzbriši